Soovitame kruiisilaeva – Celebrity Silhouette

04.11.2013
Kata

Kuigi Celebrity Silhouette ei ole täna enam oma klassi uusim kruiisilaev, on ta siiski üks meie suuri lemmikuid. Seetõttu avaldame siin ühe varasemalt Estravelleris ilmunud loo selle vahva laeva kohta. Loodame, et allolev tekitab Sinuski väikese kruiisipisiku, nagu see meile sügavale hinge on pugenud. Jääme põnevusega Sinu küsimusi ja reisisoove ootama!

Qsine restoran

QSINE – see restoran on kõike muud kui tavapärane. Erikujulised toolid, laest alla rippuvad laualambid, iPadis olev menüü, mis ei ole traditsioonilises – eelroog, salat, pearoog, magustoit – vormis. Aga ole mureta, kõiges selles aitavad orienteeruda teenindajad, kes Qsine’is kannavad küll ametinimetust chef ning ka sellekohaseid rõivaid.

CELLAR MASTERS – veinibaar, kus teenindajaks oled sina ise. Aga seda muidugi ainult soovi korral. Sobiva veini võib välja valida ka automaatselt doseerivatest karussellidest. Kui sa pole oma valikus päris kindel, saad prooviks võtta vaid väikese koguse ja degusteerida nii kogu valikut. Automaadid väljastavad veini kolmes eri mahus ning tasuda saab pardakaardi alusel. Kui aga automaatides sinu lemmikmarki ei leidu, leiavad sommeljeed sobiva pudeli oma varudest kindlasti üles.

BISTRO ON FIVE JA CAFE AL BACIO AND GELETERIA– vastastikku asuvad kohvikud, mille kohustuslikku proovimisnimekirja kuuluvad laeval valmistatav Itaalia jäätis, värske ja aurav kohv ning prantsuspärased krepid.

RAAMATUKOGU – nii põhjalikult sisustatud raamatukogu ei ole ma ühelgi teisel laeval kohanud. Siiani olin pigem arvamusel, et laevade raamatukogud tekivad orgaaniliselt ja see ongi nende võlu, et igaüks jätab oma jälje ning kirjandust koguneb kõikjalt maailmast. Minagi olen eestikeelseid raamatuid riiulitele kaasmaalastele leidmiseks jätnud. Silhouette’i raamatukogu on aga kui hästi varustatud raamatupood, kust leiab kõike alates lasteraamatutest ja klassikast kuni viimaste bestselleriteni välja.

Martini Bar

MARTINI BAR – äärmiselt popp baar, millesarnast atmosfääri mujalt ei leia. Eriliseks teeb selle koha jääst baarilett. Kõik ikka selle nimel, et kuumal suvepäeval sinu hunnitu ja jahutav margariita soojaks ei läheks. Baariletil olev jää sulatatakse igal öösel ning hommikuks on justkui uus lõuend olemas, millel kas trips-traps-trulli mängida või oma käejälg või telefoninumber tulevastele põlvedele jäädvustada.

SPAA JA JÕUSAAL– laevadel olevad spaad on ameeriklastest reisijate seas vägagi populaarsed. Meile, spaavabariigi täisväärtuslikele kodanikele, on teenuste hinnad ehk liialt kõrged, aga kuidas selle kohta tabavalt öeldaksegi – mitte hind ei ole kõrge, vaid sissetulekud on väikesed. Ühesõnaga on kõikvõimalikud iluprotseduurid juuksurist ja Botoxi süstidest alates kuni tselluliidiravi ja massaažideni äärmiselt populaarsed ning ajad täituvad kiiresti! Jõusaal aga teeb silmad ette nii mõnelegi meie spordiklubile. Suures valikus erinevaid trenažööre, jooksulinte, hantleid ja muud atribuutikat, treenimist saadab võrratu merevaade. Kelles jõusaalihunti peidus ei ole, saab osa võtta rühmatrennidest – pilates, jooga, spinning jne.

Hideaway

HIDEAWAY– peida end pesuehtsasse puuonni raamatut lugema, sukeldu diivani sügavustesse, mängi lauamänge või kuula muusikat lehekujulises pelgupaigas. Hideaway on koht, kus olla iseendaga. Või siis vaid parimate sõpradega.

THE LAWN CLUB – laevalael asub päris ehtsa muruga lõõgastumistekk. Soovi korral saad endale päevaks või terveks kruiisiks rentida privaatse alkoovi – pehmete diivanite ja päevitamistoolidega pelgupaiga. Alkoovis ootavad sind puuviljavaagen, veepudelid, külmad käterätikud ning iPad, millele laetud erinevad filmid, ajakirjad ja muusika. Lisatasu eest toob kelner värvilised kokteilid ning patuselt maitsvad söögid (aga jõusaal oli ju olemas, mäletate?).
Lawn Clubi juurde kuulub ka grillrestoran, milles einestades saavad sõpruskonnad välja valida mõne julge, kes koka juhendamisel asub grilli ääres õhtusööki valmistama. Lõbus õhtupoolik on nii profi kui isehakanud koka eestvedamisel garanteeritud.

Lawn Club

Iga kruiisi juurde kuuluvad ka basseinid, meelelahutus ja erinevad tegevused. Loomulikult ei puudu need ka Silhouette’ilt – õhtused sõud on uskumatult vägevad, diskol kestab pidu neljani hommikul, Sky Observation Lounge pakub parimaid vaateid, poodide tänaval teeb oma meredebüüdi Michael Kors. Ahvatluste nimekirja võiks veel pikalt jätkata, aga eks see rikuks üllatusmomendi, nii et las midagi jääb ka avastamiseks.

Vaata ka kruiiside pakkumisi ja teisi blogilugusid kruiiside kohta.

 

Kommentaarid: