Täiuslik päev Royal Caribbeani erasaarel

19.06.2019
Estravel

Royal Caribbeani erasaarel CocoCayl avati uus suur veelõbustuspark Perfect Day at CocoCay.

Bahama saarestikus kesk erksinist vett asub Royal Caribbeani privaatsaar CocoCay, mis on tuntud ka kui Little Stirrup Cay. Valge liivaga rannad ja värviküllane loodus teevad sellest saarest seiklusrikka imedemaa, kus on rohkelt veespordivõimalusi, looduseradu ja mitmeid suurepäraseid kohti lihtsalt istumiseks, puhkamiseks või troopilise joogi nautimiseks.

CocoCay pakub lisaks mõnusale rannapäevale ning rikkalikule toidukohtade valikule [Skipper’s Grill, Chill Grill, 3 suupistebaari üle saare, Captain Jack à la carte (lisatasu eest)] võimalust veeta meeleolukas päev veelõbustuspargis Perfect Day at CocoCay (lisatasu eest).

Siit leiab Põhja-Ameerika pikimad veeliumäed, Kariibide suurima magevee- ja lainebasseini, 488 m pikkuse trosslaskumise, 138 m kõrgusel asuva õhupalli vaatluspunkti ja palju muud. Saarel leiate lõputuid viise kuidas lõõgastuda ja nautida ilusaid randu ning põnevaid elamusi.

Kõige nooremad kruiisikülastajad saavad saarel aega veeta kapten Jilli liumägede ja veekahuritega laevavrakil või Splashaway lahe veepargis, kus on viis veeliumäge, purskkaevud ja basseinid (tasuta).

South Beachilt leiab nii aktiivset tegevust ja veespordialasid (randa sissepääs ning rannatoolid ja päikesevarjud tasuta).
Kui soovite lihtsalt lõõgastuda, minge Chill Islandile CocoCay idaosas, kust leiate kristallselge vee, puuderpeene valge liivaranna ja palju võimalusi lõõgastumiseks ja akude laadimiseks. Chill Islandile sissepääs ning rannatoolid ja võrkkiiged on tasuta. Soovi korral on võimalik lisatasu eest rentida privaatne cabana või lamamistool.

Vaata põnevast veelõbustuspargist ka videot:

Värskelt avatud veepargi galeriid koos ingliskeelsete kommentaaridega näed SIIT.

Kommentaarid: