Estravel käis Londonis Silversea uut luksuslaeva inspekteerimas

14.09.2017
Estravel

Estraveli turundusdirektor Airi Ilisson-Cruz kutsuti Inglismaale tutvuma Silversea kõige uuema ja luksuslikuma laevaga, tänavu kevadel esimese reisi teinud Silver Muse’iga. 

Estravel oli ainus partner Eestist, keda kutsuti Silversea uhiuue laeva esitlusele ja sellele järgnenud pidulikule galaõhtule.

Silversea esindaja Alfredo Spadon ja Airi Ilisson-Cruz Estravelist.

“Silversea kaubamärgiks on, et me mitte ei karju, vaid sosistame luksusest,” märkis Silversea Cruises Euroopa, Lähis-Ida ja Aafrika tegevjuht Alfredo Spadon.

Maailma luksuslikuma kruiisifirma Silversea Cruises lipulaev, 2017. aastal kevadel valminud Silver Muse on igas mõttes täiuslik meistriteos. Laevas on ühendatud intiimsus ja ruumikad sviidid – omadused, mis on Silversea kaubamärgiks. Silver Muse on parim koht taeva ja vee vahel, kus sviitidele lisaks on reisijate käsutuses 8 restorani, ruumikad välitekid, raamatukogu, fitness ja spaa-ala ning Silversea enneolematult kõrgel tasemel teenindus. See kõik teeb pardalviibimise jumalikuks ning rahuldab ka kõige nõudlikuma kliendi soovid. Igal kliendil on oma personaalne butler ehk ülemteener.

 

Tutvu vapustavalt ilusa laevaga Silversea kodulehel.

Silve Muse arvudes:

REISIJATE ARV: 596
MEESKONNALIIKEMTE ARV: 411

• Kaal: 40 700 t
• Pikkus: 213.1 m
• Laius: 27 m
• Kiirus: 19.8 sõlme
• Tekkide arv: 8

Silver Muse

Panorama lounge

Silver sviit

Panorama sviit

Kommentaarid: